top of page

5 filme cu câini care te vor face să plângi

Cum faci un iubitor de câini să plângă? Arată-i un film siropos cu un câine. Ce-i drept, probabil și cei mai puțin sentimentali dintre noi lăcrimează atunci când un văd un câine în pericol într-un film, sau un câine care moare eroic la finalul peliculei. Haideți, recunoașteți, și voi plângeți la filmele cu căței. Astfel, pentru plângăcioșii din voi, am întocmit o listă cu cele mai triste filme cu căței.

1. Un prieten adevărat/ Old Yeller (1997)

Când ne gândim la filme cu câini care sunt foarte triste cu siguranță ne vine în minte Un prieten adevărat.Acest film despre un copil și prietenul său patruped din Texas au făcut generații să plângă. Ultimele minute din film sunt însă un festival de lacrimi. Old Yelles salvează familia de un lup turbat și... cam pe aici ar trebui să vă pregătiți șervețelele.

2.Prietenii copilăriei mele/ Where the Red Fern Grow (1974)

Despre acest film mi-a spus o prietenă că îl face pe Old Yeller să pară o comedie. Cred că Prietenii copilăriei mele este cel mai trist film pe care l-am văzut vreodată. Acest film include doi câini de vânătoare care mor, unul atacat de o pumă șu unul de inimă albastră.

3. Hachiko: Povestea unui câine/ Hachiko: A dog’s tale (2009)

Și acest film trebuie vizionat cu șevețelele aproape. Filmul are la bază povestea reală a lui Hachiko, un câine de rasa Akita care s-a obișnuit să își conducă stăpânul spre și de la gară când acesta mergea la serviciu. Într-o zi stăpânul său moare, dar câinele continuă să îl aștepte. Acest fim ne arată cât de loiali și iubitori sunt aceste animale minunate.

4. Eu și Marley/ Marley and Me (2008)

Acest film urmărește viața Marley, un labrador simpatic, de la primele luni de viață până la ultimele clipe. Toți cei care au au animăluț care a plecat să alerge după curcubeie, Eu și Marley este un film foarte empatic. Cei care nu au avut astfel de pierderi, acest film este plin e glume, de situații haioase și evident, o poveste de dragoste.

5.Toți câinii merg în rai/ All Dogs Go to Heaven (1989)

Toți câinii merg în rai este povestea lui Charlie, un câine maidanez, care reînvie pentru a se răzbuna pe cel care l-a omorât. Nu este un film pentru copii și nici un film despre câini – zombie (ceva gen Pet Semetary). Charlie o descoperă pe Anne-Marie, o fetiță care poate vorbi cu animalele și își rezolvă oarecum problemele. Și dacă vă întrebați, da, Charlie ajunge în Rai.

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page